niedziela, 20 marca 2022

Tečnost hlorofilina

Tečnost hlorofilina ima jaka antimikrobna svojstva protiv nekoliko vrsta bakterija, kvasca, gljivica itd. Takođe pomaže u vezivanju teških metala u crevima pre nego što se apsorbuju u krvotok. Ljudsko telo ne može samostalno da proizvodi hlorofil, pa se oslanja na prisustvo biljne hrane koja sadrži hlorofil.



Hlorofil je prirodni pigment koji biljkama i algama daje zelenu boju. Tečni hlorofil sadrži hlorofilin, oblik hlorofila rastvorljiv u vodi iz biljke lucerke i aromatizovan je prirodnim uljem nane.


Jedno od najzanimljivijih svojstava je da deluje kao prirodni antioksidans. Hlorofilin inhibira razvoj tumora i smanjuje njihovu veličinu. To je moćniji antioksidans od vitamina E, vitamina C, beta-karotena ili drugih važnih antioksidanata. Pokazalo se da tečni hlorofil štiti od čira na želucu, srčanog udara, moždanog udara, raka pankreasa i još mnogo toga.


Hlorofilin (Calivita Liquid Chlorophyll) se takođe koristi za prevenciju kamena u bubregu. Sprečava stvaranje kamena vezivanjem za jedinjenja od kojih je ovo kamenje napravljeno. Kao rezultat, kristali ostaju dovoljno mali da prođu kroz njih, a da ne oštete tkiva koja oblažu urinarni trakt.


Tečni hlorofil vam daje energiju, detoksifikuje vaše telo i poboljšava varenje vezivanjem toksina u digestivnom traktu kako bi se osiguralo da se oni eliminišu, a ne ponovo apsorbuju u krvotok.


Tečni hlorofil je prirodna alternativa hemijskim antisepticima za održavanje površina čistim i dezinfikovanim. Pored toga, tečni hlorofil se može koristiti kao vodica za ispiranje usta ili pasta za zube. Čini zube beljima zbog svoje sposobnosti da veže mrlje od hrane i pića, kao što su kafa ili vino.



Omega 3 Koncentrišite brojne zdravstvene prednosti

 CaliVita Omega 3 koncentrat je dodatak ishrani koji sadrži mešavinu omega-3 masnih kiselina. Ove masne kiseline su važne za održavanje zdra...