niedziela, 20 marca 2022

Full Spectrum Multivitamini Calivita

 Full Spectrum je dodatak ishrani za sve članove domaćinstva, čija formula sadrži vitamine i minerale neophodne u većini fizioloških procesa. Ipak, ne sadrži rafinisani šećer i kofein. Calivita Full Spectrum je oralni dijetetski suplement koji se može koristiti u slučaju nedovoljne ishrane.

Full Spectrum je proizvod koji sadrži sve što vam je potrebno za zdrav život, u jednoj tableti dnevno. Pozitivno deluje na organizam i obezbeđuje vitamine A, C, D, E i K u malim dozama sa malom dozom minerala. Pored ovih neophodnih supstanci, uključuje korisne supstance kao što su B6, B12, folna kiselina. Zajedno sa mineralima cinkom, gvožđem i selenom, doprinosi normalnom imunološkom sistemu.



Bogat sastav Full Spectrum-a, zajedno sa optimalnim odnosom različitih supstanci koje sadrži, doprinosi normalnoj funkciji vašeg tela. To je zato što njegova redovna konzumacija poboljšava imunitet i smanjuje upale usled svakodnevnog stresa i uticaja zagađenja. Pored toga, ovaj dijetetski dodatak jača koren kose i smanjuje gubitak kose poboljšavajući mikrocirkulaciju u koži glave.

Dodatak ishrani Full Spectrum je pogodan za sve uzraste i stanja, posebno kada organizmu nedostaju vitalne supstance usled loše ishrane. Mogu ga svakodnevno uzimati odrasli i deca starija od sedam godina.

Upotreba: Za decu od 7 godina i stariju: jedna tableta dnevno; odrasli: dve tablete dnevno; trudnice i dojilje: tri tablete dnevno. Za najbolje rezultate uzmite jednu tabletu uz doručak, a drugu tabletu pre spavanja. Važno je konzumirati Full Spectrum sa dovoljno tečnosti (vode ili soka).

Omega 3 Koncentrišite brojne zdravstvene prednosti

 CaliVita Omega 3 koncentrat je dodatak ishrani koji sadrži mešavinu omega-3 masnih kiselina. Ove masne kiseline su važne za održavanje zdra...