niedziela, 19 czerwca 2022

Tečni hlorofil je superhrana bogata hranljivim materijama koja može imati različite zdravstvene prednosti.

Hlorofil je zeleni pigment koji se nalazi u biljkama i pomaže im da pretvore sunčevu svetlost u hranu. Ovaj pigment je ono što biljkama daje karakterističnu zelenu boju. Hlorofil je po strukturi sličan hemoglobinu, proteinu u crvenim krvnim zrncima koji prenosi kiseonik. Zbog ove sličnosti, tečni hlorofil može pomoći u povećanju oksigenacije u krvi i poboljšanju ukupne cirkulacije.



Tečni hlorofil je takođe dobar izvor magnezijuma, koji je neophodan za održavanje zdravih kostiju i zuba, kao i za pravilno funkcionisanje mišića i nerava. Takođe sadrži vitamine A, C i E, koji su moćni antioksidansi koji mogu pomoći u zaštiti ćelija od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima.

Jedna od najpopularnijih upotreba tečnog hlorofila je kao prirodni osveživač daha.


Hlorofil ima jak, zeleni ukus koji može pomoći da se prikrije loš zadah uzrokovan upotrebom duvana, kafe ili belog luka. Jednostavno pomešajte nekoliko kapi tečnog hlorofila sa vodom i mućkajte u ustima 30 sekundi. Još jedna popularna upotreba tečnog hlorofila je da pomogne u promovisanju zarastanja nakon operacije ili povrede. Kada se primenjuje lokalno, hlorofil može pomoći da se ubrza proces zarastanja smanjujući upalu i stimulišući rast novog tkiva.


Calvita hlorofil je tečni oblik hlorofila koji se može uzimati oralno. Ponekad se koristi kao dodatak ishrani i takođe se kaže da ima neke zdravstvene prednosti. Kalvita hlorofil se generalno smatra bezbednim za uzimanje. Međutim, postoji nekoliko neželjenih efekata koji su prijavljeni, kao što su uznemireni stomak i zelena stolica. Ako osetite bilo koji od ovih neželjenih efekata, prestanite da uzimate dodatak i razgovarajte sa svojim lekarom. Za Calvita hlorofil se kaže da pomaže u detoksikaciji, varenju, gubitku težine, zarastanju rana i prevenciji raka.


Calvita tečni hlorofil je odličan način da dobijete dnevnu dozu hlorofila. Ovaj proizvod je napravljen od 100% prirodnih sastojaka i dizajniran je da vam pomogne da maksimalno iskoristite svoj unos hlorofila. Uz pogodan tečni oblik, Calvita Likuid Chlorophill olakšava dodavanje hlorofila u vašu ishranu. Jednostavno dodajte preporučenu količinu hlorofila u vodu ili sok i popijte je. Svideće vam se ukus Calvita tečnog hlorofila i cenićete način na koji se osećate.

Omega 3 Koncentrišite brojne zdravstvene prednosti

 CaliVita Omega 3 koncentrat je dodatak ishrani koji sadrži mešavinu omega-3 masnih kiselina. Ove masne kiseline su važne za održavanje zdra...