poniedziałek, 16 maja 2022

Postoje mnoge prednosti uzimanja omega 3 suplemenata - Calvita omega 3

Calvita omega 3 je dodatak ishrani koji obezbeđuje visokokvalitetan izvor omega-3 masnih kiselina. Napravljen je od alge zvane kalviza, koja je bogata ovim zdravim mastima. Calvita omega 3 je takođe dobar izvor vitamina A i D, koji su važni za održavanje zdrave kože i kostiju. Ovaj dodatak je najbolje uzimati uz hranu, a preporučuje se da ga uzimate uz obrok ili užinu koja sadrži masti. Calvita omega 3 je siguran i efikasan način da unesete omega-3 masne kiseline u vašu ishranu i može biti koristan dodatak zdravom načinu života.



Postoje mnoge prednosti uzimanja omega 3 suplemenata, uključujući poboljšano zdravlje srca, funkciju mozga i smanjenje upale. Omega 3 masne kiseline su vrsta polinezasićenih masti koje su neophodne za dobro zdravlje. Organizmu su potrebne omega-3 masti za različite funkcije, ali ih ne može samo proizvesti. To znači da ih moramo dobiti iz naše ishrane ili suplemenata.


Riblje ulje je najbolji izvor omega-3 masnih kiselina. Sadrži eikozapentaensku kiselinu (EPA) i dokozaheksaensku kiselinu (DHA), koje su dve najvažnije vrste omega 3 za zdravlje. Međutim, nisu sva riblja ulja jednaka. Neke vrste ribe, kao što su losos, haringa i sardine, imaju više omega-3 od drugih. Omega-3 masne kiseline su važne za mnoge aspekte zdravlja, uključujući zdravlje srca, funkciju mozga i imunitet. Oni takođe mogu pomoći u smanjenju upale.


Calvita Omega 3 je prirodni dodatak koji sadrži omega-3 masne kiseline, koje su neophodne za održavanje zdravlja srca. Omega-3 masne kiseline u Calvita Omega 3 pomažu u smanjenju nivoa holesterola i triglicerida, kao i krvnog pritiska. Pored toga, oni takođe mogu pomoći u sprečavanju aritmija (nepravilan rad srca) i srčanih udara. Calvita Omega 3 je takođe dobar izvor antiinflamatornih omega-3 masnih kiselina, koje mogu pomoći u smanjenju rizika od artritisa i drugih inflamatornih stanja.


Calvita omega 3 je prirodni dodatak koji pomaže u poboljšanju zdravlja srca i funkcije zglobova. Takođe podržava kognitivno zdravlje i razvoj mozga. Calvita omega 3 se dobija iz ribljeg ulja i sadrži visoke nivoe EPA i DHA, dve esencijalne masne kiseline koje su važne za održavanje zdravlja srca i prevenciju hroničnih bolesti. Ovaj dodatak je takođe bogat antioksidansima, koji pomažu u zaštiti ćelija od oštećenja i promovišu zdravo starenje. Calvita omega 3 je dostupan u kapsulama i tečnom obliku. Preporučuje se da se ovaj dodatak uzima sa hranom ili pre spavanja.

https://prodavnice-cvi.pharmavita.eu/omega-3-concentrate.php

Omega 3 Koncentrišite brojne zdravstvene prednosti

 CaliVita Omega 3 koncentrat je dodatak ishrani koji sadrži mešavinu omega-3 masnih kiselina. Ove masne kiseline su važne za održavanje zdra...