poniedziałek, 16 maja 2022

Calvita Rhodiola

Rhodiola rosea, takođe poznata kao zlatni koren ili arktički koren, je cvetna biljka iz porodice vrana koja raste u hladnim, planinskim predelima Evrope, Azije i Severne Amerike. Rhodiola rosea se vekovima koristi u tradicionalnoj kineskoj i ruskoj medicini za ublažavanje stresa, poboljšanje radnog učinka i jačanje imuniteta.



Rodiolin je moćan antioksidans koji može pomoći u zaštiti ćelija od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima. Takođe ima antiinflamatorna svojstva i može pomoći u smanjenju upale u celom telu. Pored toga, smatra se da rodiolin povećava nivoe neurotransmitera u mozgu, što može poboljšati raspoloženje i kognitivne funkcije. Rodiolin je dostupan u obliku dodataka i može se naći u mnogim prodavnicama zdrave hrane. Važno je razgovarati sa zdravstvenim radnikom pre nego što uzmete bilo koji dodatak, jer oni mogu pomoći da se odredi odgovarajuća doza za vaše individualne potrebe.


Rodiolin je ekstrakt biljke Rhodiola rosea, koja je porijeklom iz Sibira. Ova adaptogena biljka se tradicionalno koristi da pomogne telu da se prilagodi stresu, poboljša nivoe energije i kognitivne funkcije i ojača imunitet. Rodiolin je snažan antioksidans koji pomaže u zaštiti ćelija od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima. Takođe pomaže u smanjenju upale i poboljšanju cirkulacije krvi. Rodiolin je dostupan u kapsulama, tabletama i tinkturama.


Calvita rhodiolin je dodatak ishrani koji se može uzimati za poboljšanje nivoa stresa i umora. Takođe je poznato da pomaže u poboljšanju raspoloženja, pamćenja i kognitivnih funkcija. Calvita Rhodiola se pravi od korena biljke Rhodiola rosea, koja je poreklom iz Sibira. Ova biljka se vekovima koristi u tradicionalnoj medicini zbog svoje sposobnosti da poboljša nivo energije, izdržljivost i opšte blagostanje. Calvita Rhodiola je nestimulativni dodatak koji se može uzimati svakodnevno kako bi se smanjio stres i poboljšalo opšte zdravlje.


Calvita Rhodiola je potpuno prirodan dodatak za koji se pokazalo da je efikasan u smanjenju stresa i umora. Takođe je poznato da poboljšava raspoloženje, pamćenje i kognitivne funkcije. Calvita Rhodiola se pravi od korena biljke Rhodiola rosea, koja je poreklom iz Sibira. Ova biljka ima dugu istoriju upotrebe u tradicionalnoj medicini zbog svoje sposobnosti da poboljša nivoe energije, izdržljivost i opšte blagostanje. Calvita Rhodiola je nestimulativni dodatak koji se može uzimati svakodnevno kako bi se smanjio stres i poboljšalo opšte zdravlje.

Omega 3 Koncentrišite brojne zdravstvene prednosti

 CaliVita Omega 3 koncentrat je dodatak ishrani koji sadrži mešavinu omega-3 masnih kiselina. Ove masne kiseline su važne za održavanje zdra...