niedziela, 20 marca 2022

Calivita Liquid Chlorophyll

Zeleni tečni dodatak koji se kapa u piće je zapravo hlorofilin, polusintetička mešavina soli natrijum bakra dobijenih iz hlorofila. (Hlorofilin se takođe može kupiti i koristiti u obliku pilula i lokalno.)



Hlorofilin se često koristi kao sredstvo za detoksikaciju, jer pomaže telu da se oslobodi štetnih toksina. Pored toga, moćan je antioksidant, što znači da pomaže u borbi protiv štetnih efekata slobodnih radikala u telu. Takođe se pokazalo da hlorofilin ima svojstva protiv raka, što ga čini važnim dodatkom za sve koji žele da poboljšaju svoje zdravlje. Ako ste zainteresovani da dodate hlorofilin u svoju ishranu, obavezno prvo razgovarajte sa svojim lekarom kako biste bili sigurni da je to pravi dodatak za vas.

Hlorofilin je polusintetička mešavina soli natrijum bakra dobijenih iz hlorofila. Često se koristi kao sredstvo za detoksikaciju, jer pomaže telu da se oslobodi štetnih toksina. Pored toga, moćan je antioksidant, što znači da pomaže u borbi protiv štetnih efekata slobodnih radikala u telu. Takođe se pokazalo da hlorofilin ima svojstva protiv raka, što ga čini važnim dodatkom za sve koji žele da poboljšaju svoje zdravlje. Ako ste zainteresovani da dodate hlorofilin u svoju ishranu, obavezno prvo razgovarajte sa svojim lekarom kako biste bili sigurni da je to pravi dodatak za vas. Razgovarajte sa svojim lekarom da vidite da li je hlorofilin pravi dodatak za vas.

Kada vidite da se zeleni tečni dodatak ukapa u vaše piće, nemojte se uznemiriti – to je samo hlorofilin. Hlorofilin je polusintetička mešavina soli natrijum bakra dobijenih iz hlorofila i ima niz zdravstvenih prednosti. Često se koristi kao sredstvo za detoksikaciju, jer pomaže telu da se oslobodi štetnih toksina. Pored toga, moćan je antioksidant, što znači da pomaže u borbi protiv štetnih efekata slobodnih radikala u telu. Takođe se pokazalo da hlorofilin ima svojstva protiv raka, što ga čini važnim dodatkom za sve koji žele da poboljšaju svoje zdravlje. Ako ste zainteresovani da dodate hlorofilin u svoju ishranu, obavezno prvo razgovarajte sa svojim lekarom kako biste bili sigurni da je to pravi dodatak za vas. Razgovarajte sa svojim lekarom da vidite da li je hlorofilin pravi dodatak za vas!

https://prodavnice-cvi.pharmavita.eu/liquid-chlorophyll.php

Omega 3 Koncentrišite brojne zdravstvene prednosti

 CaliVita Omega 3 koncentrat je dodatak ishrani koji sadrži mešavinu omega-3 masnih kiselina. Ove masne kiseline su važne za održavanje zdra...